تماس با ما: 09201237233
|
info@safeat.ir
خانه
دوره های آموزشی
آزمایشگاهی
دستگاهی
محلول سازی
میکروبیولوژی
صنعتی
نوشیدنی ها
اصول ارزیابی حسی
تکنولوژی صنعت غلات
تکنولوژی صنعت لبنیات
تکنولوژی صنعت گوشت
تکنولوژی صنعت روغن
تکنولوژی بسته بندی مواد غذایی
تکنولوژی کنسرو و سس
اصول و اقدامات عملیات مناسب آزمایشگاهی (GLP)
اصول کلی بهداشت مواد غذایی(GMP)
برنامه های پیش نیازی مواد غذایی(PRP)
فرمولاسیون و افزودنی
استانداردهای بین المللی
ایمنی مواد غذایی ایزو 22000
کنترل کیفیت مواد غذایی 9000
اصول و اقدامات آزمایشگاه 17025
دانشجویی
کارگاه سرچ
کارگاه مقاله
کارگاه آماری
تغذیه و رژیم درمانی
جدول زمانبندی
مشاوره
دانشجویی
مجوزها و مهندسی
فرمولاسیون
بازرگانی
صادرات و واردات
خرید تجهیزات
ثبت نام/ورود
درباره ما
اوه، این صفحه یافت نشد!
404
لینک های مفید
About
Contact
Enamad
Home
Publications
Services
آزمایشگاهی
آزمایشگاهی و کار با دستگاه ها
استانداردهای بین المللی
اصول ارزیابی حسی
اصول کلی بهداشت مواد غذایی(GMP)
اصول و اقدامات آزمایشگاه
اصول و اقدامات عملیات مناسب آزمایشگاهی (GLP)
ایمنی مواد غذایی ایزو 22000
بازرگانی
برگه نمونه
برنامه های پیش نیازی مواد غذایی(PRP)
تغذیه و رژیم درمانی
تکنولوژی بسته بندی
تکنولوژی بسته بندی مواد غذایی
تکنولوژی روغن
تکنولوژی صنعت روغن
تکنولوژی صنعت غلات
تکنولوژی صنعت گوشت
تکنولوژی صنعت لبنیات
تکنولوژی غلات
تکنولوژی کنسرو و سس
تکنولوژی کنسرو و سس
تکنولوژی گوشت
تکنولوژی لبنیات
تکنولوژی میوه و سبزی
تکنولوژی نگهداری مواد غذایی
تکنیک فرآوری آرد
ثبت نام
جدول زمانبندی
خرید تجهیزات
دانشجویی
دانشجویی
درباره ما
دستگاهی
دوره 17025
دوره GLP
دوره های آموزشی
دوره های برگزار شده
دیاگرام آسیاب
رئولوژی آرد 6تیر
رئولوژیک آرد و خمیر
شیمی مواد غذایی
صادرات و واردات
صنعتی
فرم پرداخت
فرم ثبت نام دوره
فرم ثبت نام دوره آموزشی
فرم ها و مدارک نظارتی
فرمولاسیون
فرمولاسیون پنیر پروسس
فرمولاسیون و افزودنی
کارگاه آماری
کارگاه سرچ
کارگاه مقاله
کنترل کیفیت مواد غذایی 9000
کنکوری
لوگوی ساماندهی
متفرقه
مجوزها و مهندسی
محلول سازی
مشاوره
مواد اولیه لبنی
میکروبیولوژی
میکروبیولوژی
نماد اعتماد
نوشیدنی ها
جستجوی وب سایت ما
چیزی که به دنبالش بودید را نیافتید؟ لطفا از بخش جستجوی سایت دوباره تلاش کنید