ردیف | نام دوره | نام مدرس | تاریخ | مدت دوره | مشخصات و ثبت نام | وضعیت |
---|---|---|---|---|---|---|
13 | طعم دهنده های خوراکی | مهندس نادر کریمیان خسرو شاهی | 1398/08/29 | 8 ساعت | ثبت نام | در حال ثبت نام |
12 | اصلاح ساختار بافتی مواد غذایی | مهندس علیرضا سوند رومی | 1398/8/12 | 8 ساعت | وارد شوید | برگزار شد |
11 | اصول فرآوری و فرمولاسیون پنیر پروسس | مهندس علیرضا سوند رومی | 1397/12/15 | 8 ساعت | وارد شوید | برگزار شد |
10 | دیاگرام آسیاب کارخانجات آرد | مهندس داود ربیعی نژاد | 1397/11/9 | 16 ساعت | وارد شوید | برگزارشد |
9 | شناخت ویژگی ها و کاربرد مواد اولیه در فرمولاسیون محصولات لبنی | مهندس علیرضا سوند رومی | 1397/10/12 | 8 ساعت | وارد شوید | برگزارشد |
8 | تشریح الزامات و ممیزی استاندارد ایزو 22000:2005 | دکتر امیر فلاح | 9و1398/7/10 | 16 ساعت | وارد شوید | برگزار شد |
7 | بررسی کیفیت رئولوژیکی آرد و خمیر با دستگاههای تخصصی آزمایشگاهی | دکتر سحر جزائری | 1396/7/26 | 8ساعت | وارد شوید | برگزارشد |
6 | بررسی کیفیت رئولوژیکی آرد و خمیر با دستگاههای تخصصی آزمایشگاهی | دکتر سحر جزائری مهندس آذر رحیمی | 1396/7/25 | 8ساعت | وارد شوید | برگزارشد |
5 | بررسی رفتار رئولوژیکی آرد و خمیر با دستگاههای تخصصی آزمایشگاهی | Stefan Jansen دکتر سحر جزائری | 1397/4/6 | 8ساعت | وارد شوید | برگزارشد |
4 | اصول و تکنیک های فرآوری آرد به همراه بررسی مشکلات تکنیکی | مهندس داوود ربیعی نژاد | 1396/7/1 1396/7/2 | 14ساعت | وارد شوید | برگزارشد |
3 | اصول و الزامات عملیات مناسب آزمایشگاهی(GLP) | سرممیزین آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو | 1396/2/28 | 8ساعت | وارد شوید | برگزارشد |
2 | اصول ارزیابی حسی و بکارگیری آن | دکتر ارشاد شیبانی | 1396/4/20 1396/4/21 | 12ساعت | وارد شوید | برگزارشد |
1 | اصول کاربردی ایمنی کار در آزمایشگاه ها(17025) | سرممیزین آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو | 1396/4/22 | 8ساعت | وارد شوید | برگزارشد |