دوره آموشی ” اصول فرآوری و فرمولاسیون پنیر پروسس ”
![پوستر پنیر پروسس](http://safeat.ir/wp-content/uploads/2019/10/پوستر-پنیر-پروسس.jpg)
مدرس: مهندس علیرضا سوند رومی تاریخ برگزاری: 15 اسفند 1397
![عکس پنیر پروسس](http://safeat.ir/wp-content/uploads/2019/10/عکس-پنیر-پروسس.jpg)
پوستر دوره آموزشی ” شناخت ویژگی ها . کاربردهای مواد اولیه در فرمولاسیون محصولات لبنی”
![پوستر لبنی](http://safeat.ir/wp-content/uploads/2019/10/پوستر-لبنی.jpg)
مدرس : مهندس علیرضا سوند رومی تاریخ برگزاری: 12 دی ماه 1397
![عکس لبنی](http://safeat.ir/wp-content/uploads/2019/10/عکس-لبنی.jpg)
![عکس لبنی2](http://safeat.ir/wp-content/uploads/2019/10/عکس-لبنی2.jpg)