تماس با ما: 09201237233
|
info@safeat.ir
خانه
دوره های آموزشی
آزمایشگاهی
دستگاهی
محلول سازی
میکروبیولوژی
صنعتی
نوشیدنی ها
اصول ارزیابی حسی
تکنولوژی صنعت غلات
تکنولوژی صنعت لبنیات
تکنولوژی صنعت گوشت
تکنولوژی صنعت روغن
تکنولوژی بسته بندی مواد غذایی
تکنولوژی کنسرو و سس
اصول و اقدامات عملیات مناسب آزمایشگاهی (GLP)
اصول کلی بهداشت مواد غذایی(GMP)
برنامه های پیش نیازی مواد غذایی(PRP)
فرمولاسیون و افزودنی
استانداردهای بین المللی
ایمنی مواد غذایی ایزو 22000
کنترل کیفیت مواد غذایی 9000
اصول و اقدامات آزمایشگاه 17025
دانشجویی
کارگاه سرچ
کارگاه مقاله
کارگاه آماری
تغذیه و رژیم درمانی
جدول زمانبندی
مشاوره
دانشجویی
مجوزها و مهندسی
فرمولاسیون
بازرگانی
صادرات و واردات
خرید تجهیزات
ثبت نام/ورود
درباره ما
تکنولوژی کنسرو و سس
admin
2018-04-19T11:46:36+00:00