تماس با ما: 09201237233|info@safeat.ir
سلامت آزمونان فراعلمی لوگو
  • خانه
  • دوره های آموزشی
    • آزمایشگاهی
      • دستگاهی
      • محلول سازی
      • میکروبیولوژی
    • صنعتی
      • نوشیدنی ها
      • اصول ارزیابی حسی
      • تکنولوژی صنعت غلات
      • تکنولوژی صنعت لبنیات
      • تکنولوژی صنعت گوشت
      • تکنولوژی صنعت روغن
      • تکنولوژی بسته بندی مواد غذایی
      • تکنولوژی کنسرو و سس
      • اصول و اقدامات عملیات مناسب آزمایشگاهی (GLP)
      • اصول کلی بهداشت مواد غذایی(GMP)
      • برنامه های پیش نیازی مواد غذایی(PRP)
    • فرمولاسیون و افزودنی
    • استانداردهای بین المللی
      • ایمنی مواد غذایی ایزو 22000
      • کنترل کیفیت مواد غذایی 9000
      • اصول و اقدامات آزمایشگاه 17025
    • دانشجویی
      • کارگاه سرچ
      • کارگاه مقاله
      • کارگاه آماری
    • تغذیه و رژیم درمانی
  • جدول زمانبندی
  • مشاوره
    • دانشجویی
    • مجوزها و مهندسی
    • فرمولاسیون
  • بازرگانی
    • صادرات و واردات
    • خرید تجهیزات
  • ثبت نام/ورود
  • درباره ما
تکنولوژی نگهداری مواد غذایی admin 2018-06-24T15:43:17+00:00

 

  • principles of food sanitation
  • نقش_و_اهمیت_فرآیند_انجماد_در_حفظ
  • بررسی_روش_های_مختلف_انجماد_در_نگهداری
  • روش_های_نوین_انجماد_و_انجمادزدایی
  • آشنایی با فرایند انجماد
  • کاربرد_امواج_مایکروویو_در_صنایع 
  • کاربرد_حرارت_دهی_اهمیک_در_صنعت_غذا
  • کاربرد_حرارت_دهی_اهمیک_در_مواد_غذایی
  • good practice in FOOD IRRADIATION

درباره موسسه

شرکت سلامت آزمونان فراعلمی به شماره ثبت 487707 در زمینه‌ی برگزاری دوره‌های تخصصی مربوط به صنایع غذایی، مشاوره‌ی در سطح صنعتی و خدمات بازرگانی فعالیت دارد. این شرکت به شماره‌ی 133/1396آ/675 دارای مجوز رسمی از سازمان غذاودارو صلاحیت اعطای امتیاز بازآموزی به شرکت‌کنندگان در دوره های مربوطه را دارا می‌‌باشد.

نشانی:

تهران.شهرک غرب. بلوار فرحزادی.خیابان باران.پلاک 3(درب بالا) دانشکده علوم تغذیه ای و صنایع غذایی شهید بهشتی
تلفن: 26350487-021
همراه: 09201237233

ایمیل: Saharjazaeri@safeat.ir
W3Schools W3Schools