تماس با ما: 09201237233
|
info@safeat.ir
خانه
دوره های آموزشی
آزمایشگاهی
دستگاهی
محلول سازی
میکروبیولوژی
صنعتی
نوشیدنی ها
اصول ارزیابی حسی
تکنولوژی صنعت غلات
تکنولوژی صنعت لبنیات
تکنولوژی صنعت گوشت
تکنولوژی صنعت روغن
تکنولوژی بسته بندی مواد غذایی
تکنولوژی کنسرو و سس
اصول و اقدامات عملیات مناسب آزمایشگاهی (GLP)
اصول کلی بهداشت مواد غذایی(GMP)
برنامه های پیش نیازی مواد غذایی(PRP)
فرمولاسیون و افزودنی
استانداردهای بین المللی
ایمنی مواد غذایی ایزو 22000
کنترل کیفیت مواد غذایی 9000
اصول و اقدامات آزمایشگاه 17025
دانشجویی
کارگاه سرچ
کارگاه مقاله
کارگاه آماری
تغذیه و رژیم درمانی
جدول زمانبندی
فایل های آموزشی
کنکوری
کتب و جزوات آموزشی
آزمایشگاهی و کار با دستگاه ها
تکنولوژی بسته بندی
تکنولوژی روغن
تکنولوژی غلات
تکنولوژی کنسرو و سس
تکنولوژی گوشت
تکنولوژی لبنیات
تکنولوژی میوه و سبزی
تکنولوژی نگهداری مواد غذایی
شیمی مواد غذایی
میکروبیولوژی
متفرقه
فرم ها و مدارک نظارتی
متفرقه
مشاوره
دانشجویی
مجوزها و مهندسی
فرمولاسیون
بازرگانی
صادرات و واردات
خرید تجهیزات
ثبت نام/ورود
درباره ما
تکنولوژی نگهداری مواد غذایی
admin
2018-06-24T15:43:17+00:00
principles of food sanitation
نقش_و_اهمیت_فرآیند_انجماد_در_حفظ
بررسی_روش_های_مختلف_انجماد_در_نگهداری
روش_های_نوین_انجماد_و_انجمادزدایی
آشنایی با فرایند انجماد
کاربرد_امواج_مایکروویو_در_صنایع
کاربرد_حرارت_دهی_اهمیک_در_صنعت_غذا
کاربرد_حرارت_دهی_اهمیک_در_مواد_غذایی
good practice in FOOD IRRADIATION